Multimedia

  Multimedia

Biblioteca electronică a site-ului www.ialovenicultura.md include materiale foto, audio şi video, ce țin de istoria, civilizația și cultura raionului Ialoveni în ultimii ani. Informația stocată în Bibliotecă este actualizată în permanență și este publicată în conformitate cu obiectivele strategice pentru asigurarea unei transparențe eficiente.

Biblioteca electronică oferă posibilitatea de a vizualiza activitatea SCI, primăriilor din raion și colectivelor și formațiilor artistice, care participă activ la dezvoltarea domeniului cultural prin organizarea și participarea lor la festivaluri, sărbători și concursuri atît la nivel local și național cît și cel internațional.

logofoto                                             logoaudio                                      logovideo

GALERIA FOTO                                               GALERIA AUDIO                                              GALERIA VIDEO

 


GALERIA FOTO – cuprinde o vastă arhivă de fotografii realizate în timpul evenimentelor și acțiunilor culturale cu un potențial de peste 1000 exemplare.

GALERIA AUDIO – audioteca conține piesele de aur a unor colective folclorice, care cu timpul le-au promovat păstrînd esența lor folclorică și istorică.

GALERIA VIDEO – materialul publicat este realizat în timpul acțiunilor culturale și cuprinde momentele esențiale sau integrale a evenimetelor.